Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: ما در ایران تولید ورق استیل نداریم و وارداتی است، به دلیل گران شدن این ورق‌ها و هزینه حمل و نقل بعضی از شرکت‌های اجاق گاز تا 10 درصد افزایش قیمت دادند.

اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: لوازم خانگی به دو بخش قبل از سال 96 و بعد از سال 96 تقسیم می‌شود؛ بعد از سال 96 از جهت کیفیت و هم در تنوع و تعداد کالا، رشد داشتیم، آماری که از انجمن ها و سازمان حمایت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در دسترسی مردم قرار می گیرد نشان دهنده این است که ما افزایش تولید داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مولفه قیمت‌گذاری سازمان حمایت است. شرکت‌هایی که افزایش قیمت دارند باید مجوز از سازمان حمایت داشته باشند. برای سازمان حمایت فاکتور می‌برند و در صورتی که سازمان تامین کند می‌توانند این افزایش قیمت را رسانه‌ای کنند.

پازوکی تاکید کرد: همیشه این صحبت بوده که طی سال‌های 97 تا 1400 چرا لیست قیمت شرکت‌ها نباید در داخل سامانه 124، که سازمان حمایت آن را مصوب کرده، سه ستونه نیست؟ درب کارخانه و عمده فروشی، خرده فروشی و یا مصرف کننده. اگر این سامانه به روز بود امروز شما می‌توانستید در سامانه 124 بفهمید کدام شرکت افزایش قیمت داشته و پیگیری کنید. 

او گفت: ما در ایران تولید ورق استیل نداریم و وارداتی است، به دلیل گران شدن این ورق‌ها و هزینه حمل و نقل بعضی از شرکت‌های اجاق گاز تا 10 درصد افزایش قیمت دادند. 

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در خصوص خدمات پس از فروش گفت: وقتی که ما تولیدات‌مان بروز می شود اول کیفیت کالا، دوم از لحاظ دیزاین و شکل کالا و سوم از نظر موتور و لوازم برقی که روی آن بکار برده می شود، این‌ها را شرکت‌های داخلی بخاطر اینکه هزینه آن‌ها کمتر باشد از شرکت‌های خوب خرید می‌کنند تا میزان خرابی کمتر باشد. 

او افزود: یک شرکت تولیدی که اسم و رسم پیدا می‌کند اگر بخواهد در بازار صادراتی دنیا رقابت کند، به هیچ عنوان کالای بدون کیفیت تولید نمی‌کند. خدمات پس از فروش هزینه‌های شرکت را بالا می‌برد. در حال حاضر حتی کالا را در منزل مشتری می‌برند و در صورت خرابی کالای جایگزین می‌گذارند و حتی یک کالای جدید به او می‌دهند و کارخانه موظف است برای حفظ مشتری این کار را انجام بدهد.

پازوکی در پایان گفت: ما بخاطر گرانی کالا و مواد اولیه‌ای که به دست تولید کننده گران می‌رسد و هزینه سرباری که برای تولید کننده ایجاد می شود، گرانی کالا داریم. 

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد معدن و تجارت افزایش قیمت ایران حمل و نقل گاز خدمات پس از فروش رقابت گرانی افزایش قیمت خدمات پس از فروش رسانه رقابت معدن و تجارت سازمان حمایت افزایش قیمت لوازم خانگی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ

کاهش قیمت زغال‌سنگ به دلیل عرضه بیش‌از چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های تولید برق هند قابل دسترس‌تر کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تولید برق توسط نیروگاه‌های هندی که با زغال‌سنگ وارداتی کار می‌کنند در سه هفته اول آوریل نسبت به سال قبل دو برابر شده، زیرا قیمت جهانی این سوخت آلاینده حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است. این کاهش در درجه اول به دلیل عرضه بیش از حد زغال‌سنگ در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده جهان است که با پایین آوردن قیمت جهانی زغال‌سنگ، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های هند قابل دسترس‌تر کرده است.

شرایط پیش‌آمده در بهترین زمان برای هند رخ داد، زیرا این کشور قرار است به‌دلیل گرمای بالای هوا در سال جاری شاهد بالاترین تقاضای برق خود باشد و از رکوردهای سال گذشته پیشی بگیرد. برآوردهای اداره مرکزی برق نشان می‌دهد که اوج تقاضای برق هند ممکن است تا سپتامبر به ۲۶۰ گیگاوات برسد که کاهش قیمت زغال‌سنگ این امر را امکان‌پذیر خواهد کرد.

افزایش تولید برق در هند

حدود ۵۵ درصد از تولید کل برق هند برعهده نیروگاه‌های زغال‌سنگ است که هشت درصد از آن را نیروگاه‌های مبتنی بر زغال‌سنگ وارداتی برعهده دارند. این نیروگاه‌ها در صورت بالا بودن قیمت‌ها، فعالیت خود را کاهش می‌دهند، اما کاهش اخیر قیمت زغال‌سنگ به آن‌ها امکان داده است تا با حداکثر ظرفیت کار کنند.

نیروگاه‌های تولید برق که با زغال سنگ داخلی کار می‌کنند نیز با توجه به تولید کافی زغال‌سنگ در کشور با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند. دولت این نیروگاه‌ها را موظف کرده بود تا برای اطمینان از تأمین برق کافی در تابستان سال جاری، ۶ درصد زغال‌سنگ وارداتی را با محصولات داخلی خود ترکیب کنند، اما در دسترس بودن سوخت کافی، این ضرورت را برطرف کرد.

در فاصله دسامبر سال گذشته تا فوریه سال جاری نیز واردات زغال‌سنگ حرارتی به هند از ۳۶.۶ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۵۰.۶ میلیون تن افزایش پیدا کرد. بنابراین تولید برق توسط نیروگاه‌های زغال سنگ وارداتی از یکم تا بیست‌وسوم آوریل حدود ۹۰ درصد افزایش داشته و به ۶.۵۱ میلیارد واحد رسیده است. در همین مدت تولید برق توسط شرکت‌ها با استفاده از زغال‌سنگ داخلی نیز با ۵.۰۳ درصد افزایش به ۷۸.۵۱ میلیارد واحد رسیده است.

ذخایر زغال‌سنگ در نیروگاه‌های هند ۴۶.۸۸ میلیون تن است که برای حدود ۱۹ روز فعالیت کافی و بالاتر از ۳۳.۷ میلیون تن ذخایر موجود برای نیروگاه‌ها در مدت مشابه سال قبل است.

از سوی دیگر هند با هیچ‌گونه کاهش عمده ذخایر زغال‌سنگ مواجه نخواهد بود و این ذخایر برای تقاضای فزاینده سال جاری به‌دلیل افزایش دما نیز کافی است. کل ذخایر زغال‌سنگ در هند در حال حاضر ۱۵۴.۳۷ میلیون تن است که ۲۹.۴ درصد بیشتر از ۱۱۹ میلیون تن موجود در دوره مشابه سال گذشته است.

کد خبر 749414

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی